Heeft u een vraag?
Vaak gestelde vragen

Grit: is having mental, physical, and emotional resilience.
a mix of passion, perseverance and stamina to achieve your long term goals and get you where you want to be.

Gratitude: is being thankful, acknowledging the goodness in your life...
the expression of appreciation for what one has, a recognition of value independent of monetary worth.

VERMOEIDHEID:chronische vermoeidheid, cortisol onevenwichtigheden, bijnier problemen, tekorten aan voedingsstoffen…
SPIJSVERTERING: opgeblazen gevoel, chronische constipatie & diarree, microbiële onevenwichtigheden, pathogenen, lekkende darmen…
AUTO-IMMUUN ZIEKTES & ALLERGIEËN: opgeblazen gevoel, chronische constipatie & diarree, microbiële onevenwichtigheden, pathogenen, lekkende darmen…
METABOLISCHE DYSFUNCTIE: insulineresistentie, pre-diabetes, diabetes type 2…
GIFTIGHEID: vergiftiging door zware metalen, schimmels, pesticiden, vervuiling, tekort aan voedingsstoffen en/of genetica die de natuurlijke ontgifting van het lichaam belemmeren…

Nee, je hebt andere mensen die dat doen, gratis😉.

Samen stellen we je traject op naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Jij hebt de touwtjes in handen, ik ben er om je te ondersteunen.

Ik begeleid je naar optimaal welzijn met behulp van Functionele Geneeskunde principes, Functionele Voeding, Mind-Body Medicine, en Positieve Psychologie Coaching. Grit & Gratitude wil je zien groeien en bloeien, niet alleen overleven!

Grit and Gratitude ondersteunt jou bij het vinden van je interne sterkte en bij het uitstippelen van hulpmiddelen voor het maken van duurzame, gezonde veranderingen in levensstijl en gedrag. Ik zal jouw grootste supporter zijn!

Ik heb de gouden standaard in Health Coaching Certification gehaald met het enige programma dat ontworpen is in samenwerking met The Institute for Functional Medicine.

Deze opleiding beantwoordt ook aan de holistische en multidisciplinaire visie en waarden van de ‘Vlaamse Vereniging GezondheidsCoaches’.De VVGC verstrekt een kwaliteitslabel dat een niveau van bekwaamheid en competentie aangeeft dat nodig is om de functie van een professionele gezondheidscoach uit te oefenen.

Moeilijke vraag ! Het antwoord varieert voor elk individu. Als je er klaar voor bent om een verandering te maken en de gewoontes die je ziek maken op te geven. Als je dat nog niet bent, help ik je om dat punt te bereiken, op jouw tempo Dat is wat gezondheidscoaches doen. Je staat er niet alleen voor!

Meditatie en ademhalingstechnieken kunnen deel uitmaken van je traject, maar alleen als jij er zin in hebt. Beide hebben bewezen zeer effectief te zijn, maar als je er geen interesse in hebt, is dat ook prima.

Yoga kan aanzienlijke gezondheidsvoordelen hebben, maar alleen als je bereid bent het toe te voegen aan uw nieuwe levensstijl. Als dit jou niet echt aanspreekt, kunnen we vele andere manieren vinden om activiteit in uw leven te introduceren. Niet vergeten, JIJ hebt de touwtjes in handen.

Jouw partner kan zeker deelnemen aan een van onze sessies. Ik vraag jou enkel om mij hiervan op voorhand te verwittigen.

Ja, dat doe ik.

Gewoonlijk duurt een coaching sessie 50 tot 60 minuten, en een opvolgsessie ongeveer 30 min. En een opvolgsessie ongeveer 30 min.

Ja, het is mogelijk om de sessies via videoconferencing te doen (Zoom, Teams, Whats App).

Controleer je privé en eventueel werk zorgverzekering of neem contact op met jouw ziekenfonds. In sommige gevallen kan je een vergoeding krijgen of een andere vorm van financiële compensatie, afhankelijk van welke verzekering je hebt. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de meest voorkomende zorgverzekeraars:

Helan (= Partena & Onafhankelijke ziekenfondsen):
Leefstijladvies: 25 EUR/kalenderjaar CM: TBC Gezondheid & preventie – gezondheidsadvies: XXX EUR/kalenderjaar https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/gezondheid-en-preventie/cm-gezondheidsconsulent

Overige:
Neutrale Ziekenfondsen, Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten, Liberale Mutualiteiten, Kas der geneeskundige verzorging van HR Rail: Tot nu toe geen financiële vergoeding, maar check ook een eventuele bijkomende verzekering.

Payconiq
Bankoverschrijving binnen 5 werkdagen – Bankgegevens: BE39 0636 3146 8419
Contant

Als je een coaching sessie moet verzetten, kan je dit doen door dit 48 uur van tevoren te melden en de sessie binnen 2 weken na de oorspronkelijk geplande datum in te halen.

Als je een coaching sessie moet verzetten, kan je dit doen door dit 48 uur van tevoren te melden en de sessie binnen 2 weken na de oorspronkelijk geplande datum in te halen. Sessies die niet 48 uur van tevoren zijn afgezegd, kunnen niet worden ingehaald. Het is belangrijk dat je prioriteit geeft aan dit traject om de volledige impact van jouw coachingpakket te ontvangen.

Alle overeenkomsten zijn bindend, dus ik bied geen terugbetalingen op coaching diensten. Ik ben hier om jou te coachen naar jouw hoogste niveau van succes, en een deel daarvan is een inzet van jou te vragen dat je volledig investeert in jouw coaching pakket. Als een terugbetaling zou worden aangeboden, hoe zou je dan ooit 100%. Toegewijd kunnen zijn?