Waarom Grit & Gratitude?
Het is een eerlijke vraag om te stellen: waarom zou je vertrouwen stellen in Grit & Gratitude? Laat me je een verhaal vertellen...
Spectacular young woman in red dress touching her sunglasses while spending time at beach. Wonderfu

Mijn naam is Ann en ik ben de drijvende kracht achter Grit & Gratitude. Sinds mijn kindertijd probeer ik af te rekenen met een chronische ziekte. Het heeft een diepe impact gehad op de kwaliteit van mijn leven. Ik heb heel veel meningen te horen gekregen over mijn aandoening van veel verschillende artsen,  gezondheids experts en leken. De kwaliteit van mijn leven verbeterde pas echt toen ik in contact kwam met een dokter die ook gediplomeerd is in de Functionele Geneeskunde. Zij nam me mee op een traject waarvan ik in het begin geen idee had waar het me zou brengen. De verbeteringen die ik heb gemaakt zijn ronduit verbluffend. Ik wil dat anderen dezelfde positieve ervaring hebben die ik heb gehad.

Dat is waarom Grit & Gratitude is opgericht. Ik zet me nu in om mensen te helpen met een breed scala aan gezondheidsproblemen, zoals reumatoïde artritis, (chronische) vermoeidheid, acne, fibromyalgie, gewichtsverlies, stressreductie, Prikkelbare Darm Syndroom, diabetis type 2, leven met chronische ziekten, het verbeteren van voedingsgewoonten, het verbeteren van het activiteitenniveau, het aanpassen aan een gezondheidsgebeurtenis, zoals een hartaanval, de ziekte van Crohn, …. Als gezondheidscoach heb ik een holistische kijk en bekijk ik alle aspecten van het leven: carrière, familie, vrienden, persoonlijke groei, professionele en/of persoonlijke effectiviteit.

Mijn doel is om individuen te begeleiden naar een optimaal welzijn door gebruik te maken van de principes van de Functionele Geneeskunde, Functionele Voeding, Mind-Body Geneeskunde, en Positieve Psychologie Coaching. Ik wil je zien opbloeien, niet alleen maar overleven!

Ben je geïntrigeerd?